I-a lovit gardul şi a fugit

O tânără de 19 ani, din comuna Jupâneşti, a sesizat, la data de 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, cu privire la faptul că o persoană care a condus un tractor i-a lovit gardul și a plecat.

 

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului. În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea un tractor pe drumul comunal, din satul Pârâul Boia, a acroșat cu roata din spate gardul locuinței tinerei, provocând deteriorarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul ca bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat pentru a putea fi condus pe drumurile publice.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neîmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: