"I-am transmis domnului Vîlceanu să lase grandomania"

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia spun că au promisiuni în privința proiectului ce are la bază reducerea vârstei de pensionare. Acesta va fi introdus în mai  multe comisii din Camera Deputaților, miercuri.

Sindicalistul de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, spune că i-a transmis un mesaj și parlamentarului Dan Vîlceanu. Liderul de sindicat a afirmat faptul că deputatul de Gorj ar trebui să lase grandomania și să se ocupe de problemele minerilor.

”Avem promisiuni că mâine s-ar băga în celelalte comisii în Camera Deputaților acest proiect ce prevede reducerea vârstei de pensionare. Așteptăm, dar nu mai avem răbdarea necesară. Pe zi ce trece ne șubrezim. Să stai în picioare atâtea ore pentru a cere niște drepturi ale oamenilor, mi se pare incredibil. Ne vom duce mai departe protestul și nu vom renunța. Vom trece și la proteste extreme, la greva foamei,asta în cazul în care nu ne vom înțelege. I-am transmis și domnului Vîlceanu să lase grandomania. Nu va fi ministrul Muncii, nu știe să gestioneze situația”, a spus Nicu Bunoaica.

Vizualizări: 2,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: