I-au furat vacile din curte! Două reţineri!

Poliţiştii din Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 54 de ani, din localitatea, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras două bovine din grajdul situat în apropierea locuinței sale, spre fosta mină de cărbune Ploștina.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că bovinele ar fi fost încărcate într-o autoutilitară. În urma filtrelor efectuate de poliţişti în trafic, pe D.N. 67, localitatea Câlnic, a fost identificat în trafic autoutilitara în cauză, care transporta bovine cu caracteristicile celor sustrase de la apelantă și care era condusă de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Motru.

În baza probatoriului administrat în dosar a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a unui tânăr de 22 de ani, din comuna Slivileşti și a unei tinere de 20 de ani, din municipiul Motru, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPG Gorj, urmând ca în data de 26.07.2016 suspecţii să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: