Ianis Hagi, cununie civilă cu 400 de invitați, de Crăciun!

Ianis Hagi s-a cununat de Crăciun cu frumoasa sa logodnică Elena Tănase. Petrecerea a avut loc într-un club din nordul Capitalei și au fost prezenți colegi și numeroși oameni din fotbalul autohton.

Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție la Paris dar cununia civilă a avut loc în România, chiar în ziua de Crăciun. După cununia civilă de la Constanța, Ianis și Elena au decis să facă petrecere mare, la un club din București, cu aproximativ 400 de invitați. De la eveniment nu au lipsit Gică Popescu și Gigi Becali.

La petrecere Ianis Hagi s-a îmbrăcat complet în negru, iar în piept a avut un trandafir roșu asortat cu ținuta soției sale. Elena Tănase a purtat o rochie lungă, roșie și a avut un buchet exclusiv din trandafiri roșii.  Rochia, aparținând brandului Marchesa, ar fi costat zece mii de dolari, potrivit celor de la Cancan.

De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. „Regele” a coborât dintr-un BMW X5, alături de soția și fiica sa, Kira. Managerul tehnic al Farului Constanța a renunțat la ținuta sport și a optat pentru un costum de ceremonie negru, pe care l-a asortat cu un papion elegant.

Galerie foto





Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: