Nu a rezistat fără minge nici la nuntă. Dodoi și-a dus mireasa pe stadionul din Târgu Jiu!

Unul dintre cei mai talentați fotbaliști gorjeni ai ultimilor ani, atacantul Gabriel Dodoi, s-a căsătorit weekend-ul trecut. Nunta a avut loc la Târgu Jiu și, pentru că fotbalul este pasiunea sa cea mai mare, Dodoi a fost prezent pe stadion chiar și în fericita zi a căsătoriei cu târgujianca Andreea Popescu.

Fostul golgheter al echipei Pandurii, Gabriel Dodoi, s-a căsătorit recent cu aleasa inimii sale, Andreea Popescu, și ea gorjeancă, stabilită în Timișoara. Andreea este absolventă a UMF Carol Davila, Facultatea de Farmacie, și este rezident la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

În ziua în care a devenit oficial soția lui Gabriel Dodoi, Andreea a acceptat să îl însoțească pe fotbalist pe stadionul din Târgu Jiu, acolo unde Dodoi a jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, și o scurtă perioadă la ACS Viitorul. Cei doi au avut parte de o ședință foto inedită de la care nu a lipsit mingea de fotbal.

Gabriel Dodoi a făcut junioratul la Pandurii și a debutat la echipa fanion a Gorjului și ca senior, fiind golgheter al echipei. De la Pandurii, a făcut pasul în Liga 1, la CFR Cluj, ulterior evoluând și la alte formații de prima ligă precum Sepsi sau Rapid. În Liga 2 a mai evoluat la CSM Reșița și ACS Viitorul, o scurtă perioadă, plecând la Chindia în vara acestui an. În prezent Dodoi joacă la CSM Alexandria, echipă preluată recent de Eugen Trică.

(FOTO Facebook Gabriel Dodoi)

Galerie foto







Vizualizări: 2,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: