Iar sunt probleme în Paradis! ACS Viitorul Târgu Jiu, din nou în grevă

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa la care antrenorii spun mereu că nu sunt probleme de nici un fel și toată lumea e mulțumită, se confruntă din nou cu o grevă a jucătorilor. Conform presei locale aceștia nu s-au prezentat joi la antrenament și amenință că nu se prezintă nici la meciul din etapa viitoare.

Cam la o jumătate de sezon, sau și mai des, jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu intră în grevă și nu se mai prezintă la antrenament. Mai toți antrenorii care au trecut pe la echipă s-au confruntat cu această problemă, majoritatea fiind dați afară după grevele jucătorilor pentru că le-au susținut cauza. Era evident că trebuia să o susțină, dat fiind faptul că mereu problema a fost cam aceeași, neplata salariilor, pe care jucătorii o reclamă și acum. Ultimul care a pățit-o a fost Florin Stângă, chiar la ănceputul acestui an, în cazul său greva fiind pe perioada de pregătire, nu în campionat.

Greva de acum are un element de noutate însă, pentru că pe lângă faptul că nu s-au prezentat la antrenament, jucătorii lui Călin Cojocaru amenință, conform presei locale, că nu se vor prezenta nici la meciul din week-end, cu CSC Dumbrăvița, dacă nu vor primi banii. Se pare că este vorba de restanța salariale pe două luni, ceea ce denotă faptul că clubul i-ar fi lăsat pe jucători fără bani de sărbătorile pascale.

Interesant este faptul că ACS Viitorul Târgu Jiu este în insolvență și tocmai a trecut de încă un termen în procesul de faliment, unde, se presupune că plățile sunt la zi, altfel clubul ar fi intrat deja în faliment.  Dacă au restanțe de două luni e greu de înțeles de ce jucători nu își cer drepturile în instanță, pentru că astfel ar primi banii imediat, clubul riscând falimentul dacă nu îi plătește la zi.

ACS Viitorul Târgu Jiu este în insolvență de mai bine de un an și sunt deja o mulțime de cereri de faliment la instanță, numai în acest an existând 4-5 amânări în acest proces.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: