Horoscop

Valabil pe 23 octombrie

Berbec: Aţi tot amânat mersul la doctor, dar mai e câte ceva de reparat, cu ajutorul medicului, că tratatul după ureche nu e recomandabil. Or să vă între ceva bani şi o să vă puteţi mişca, să mai ieşiţi seara la o cină, un spectacol, să mai povestiţi cu prietenii, să fie cu socializare.

Taur: Va scoate la o discuţie între patru ochi cineva care vrea să primească asigurări din partea voastră că relaţia e consistenta - vedeţi. Se poate să fi găsit ceva convenabil ca preţ şi să cumpăraţi diverse pentru casa, tot aveaţi ceva bani puşi deoparte pentru aşa ceva şi scăpaţi de-o grijă.

Gemeni: O să vă puteţi lua banii pe care-i aşteptaţi de mult şi chiar să sunaţi, să nu-i lăsaţi în legea lor pe cei care vă datorează bani. O ofertă de lucru atrăgătoare şi care s-ar putea să vă acapareze, or fi şi bani mai mulţi la mijloc, alte condiţii, mai aproape de casă, mai luxos poate, alt mediu.

Rac: Se poate să vă invite cineva într-o plimbare la sfârşit de săptămână şi să vă cucerească peisajul, poate se leagă o relaţie sentimentală. Şi voi se poate să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să aveţi un nivel de trăi mai bun, să le fie, în special, copiilor mai bine, din toate punctele de vedere.

Leu: Relaţia sentimentală o să înflorească, dacă nu e nimeni apare cine trebuie şi o să vă bucuraţi de traiul în doi. Or să fie de neevitat nişte cheltuieli neprevăzute, dar o să dislocaţi din fondul secret o sumă ca să nu trebuiască să va-mprumutati la altcineva.

Fecioară: O să le fiţi cumva de ajutor unor rude, nepoţi, veri, care n-au timp sau bani să se descurce cum trebuie.V-aţi putea înţelege cu un angajator în privinţa banilor şi să menţineţi stacheta sus, dacă va mai luaţi o colaborare, lucraţi în plus, mă rog.

Balanță: Se poate să faceţi nişte achiziţii şi să rezolvaţi problemele casei, pe care le-aţi fi amânat cine ştie de când. Apar noutăţi la serviciu şi poate alegeţi ceva care vi se potriveşte, ca să munciţi de plăcere şi să câştigaţi mai uşor banii, fără prea mult stres şi efort.

Scorpion: O problemă de sănătate poate recidiva şi-ar fi cazul să faceţi un set de analize medicale să vă vindecaţi complet. Se ia o decizie în biroul superiorilor şi o să vă avantajeze, e ceva la care aspiraţi şi voi de o vreme-ncoace şi o să vă puneţi în slujba unei idei.

Săgetător: O invitaţie la un eveniment în oraş va fi un prilej să reînnodaţi vechi relaţii şi să prindeţi din zbor idei şi tendinţe în afaceri. E posibil să primiţi o invitaţie în excursie la sfârşit de săptămână şi să vă achitaţi rapid de toate obligaţiile, ca să vă puteţi duce, c-aveţi nevoie de aer, de spaţiu.

Capricorn: E cineva care vrea să se-ntoarcă la voi şi o să fie un zbucium interior, dar ştiţi ce sanse-aveti împreună şi o să-i spuneţi ce-aţi hotărât. Se poate să vă asociaţi cu cineva alături de care veţi lucra o perioadă - asta în funcţie de cât de bine va merge afacerea respectivă şi chiar o să fie un succes, are de unde.

Vărsător: Poate vi se dă ceva nou de lucru şi o să vă impuneţi stilul personal şi chiar o să fie apreciată originalitatea. Un câştig, o sumă de bani, poate primiţi şi un cadou, e cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă răsfeţe, dar şi voi aveţi multe de oferit pentru că sentimentele sunt reciproce.

Pești: Se poate să luaţi bani cu împrumut de la o bancă şi să vă cumpăraţi o casă, ori o maşină. Aţi putea obţine o semnătură, un act notarial şi să legalizaţi o situaţie, să puteţi merge mai departe cu un proiect, cu nişte investiţii sau să vă găsiţi de lucru în altă ţară, ori să plecaţi la studii.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: