Iata 3 modele de casti wireless care iti vor incanta auzul!

Muzica ne inspira de generatii intregi, iar tehnologia a ajuns la un punct in care ne permite sa luam melodiile preferate cu noi oriunde am merge. Mai mult decat atat, calitatea pe care dispozitivele audio o ofera astazi este una exceptionala, motiv pentru care fiecare persoana are cel putin un gadget portabil care poate sa difuzeze cele mai indragite refrene.

In capul listei dispozitivelor muzicale portabile se afla, bineinteles, castile wireless. Acestea ofera metoda ideala de livrare a notelor muzicale in orice moment, iar diversele situatii de folosire vor determina si caracteristicile specifice ale fiecarui tip de casti wireless. Pentru a te ajuta sa alegi modelul potrivit necesitatilor si stilului tau, in randurile de mai jos vei descoperi o lista cu 3 tipuri de casti wireless pe care le poti gasi in oferta GadgetWorld.ro la preturi speciale.

Casti Bluetooth Lamax Beat Prime P-1

Cu toate ca toamna isi arata intentiile, zilele de alergat in aer liber sau de mers cu bicicleta la serviciu nu s-au dus. Astfel, fa-ti iesirile mai placute cu ajutorul acestei perechi de casti Bluetooth performante si deosebit de confortabile. Pe langa sunetul clar si puternic, castile wireless Lamax Beat Prime P-1 au un design care ofera confort sporit in timpul folosirii si control total asupra continutului audio. Mai mult decat atat, greutatea de numai 15 grame si prinderea speciala vor permite ascultarea muzicii in timpul activitatilor fizice solicitante, astfel incat le poti lua cu tine ori de cate ori vrei sa iesi la alergat. In plus, autonomia este de circa 5 ore, motiv pentru care nu va trebui sa le incarci inainte de fiecare antrenament.

Casti Bluetooth cu Conductie prin Os

Daca esti fan al tehnologiei de ultima generatie, aceste casti Bluetooth cu conductie prin os te vor impresiona. Proiectate atat pentru muzica, cat si pentru a intretine convorbiri telefonice intr-un mod confortabil, castile inovative cu conductie prin os vor transmite sunetul intr-un mod la fel de eficient, insa cu un impact mult mai mic asupra timpanului. In plus, fiindca urechile tale nu vor mai fi acoperite, mersul pe bicicleta prin oras ascultand melodiile preferate va fi mult mai sigur, dat fiind faptul ca vei putea fi atent si la mediul inconjurator. Autonomia acestor casti wireless este de pana la 6 ore, iar un alt beneficiu de luat in calcul este faptul ca ele sunt compatibile atat cu sistemele iOS, cat si cu cele Android.

Casti Bluetooth sport cu reductie a zgomotului de fond Aukey

In cazul in care esti in cautarea celei mai bune experiente audio pe care o pot oferi castile wireless, incearca noul model de casti Bluetooth de la Aukey cu reductie a zgomotului de fond! Aceasta functie va anula zgomotele orasului (motoare, claxoane, strigate, galagie de fond, zgomote de santier, latratul cainilor comunitari sau muzica difuzata din masini sau de la terase), permitandu-ti sa te scufunzi senzorial in melodiile artistilor favoriti. Mai mult decat atat, autonomia acestor casti over-the-ear poate ajunge pana la 24 de ore (in functie de volumul ales), fapt ce-ti va garanta o libertate de miscare excelenta. In plus, greutatea totala a acestor casti wireless este de 72 de grame, motiv pentru care nu vei simti disconfort nici dupa ore intregi de folosire.

Vrei sa te bucuri de muzica cu cele mai moderne gadgeturi portabile? Arunca un ochi peste oferta GadgetWorld si alege castile perfecte pentru tine!

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: