Schimbă crema de față în sezonul rece

Vremea s-a răcit și este momentul în care femeile încep să renunțe la crema de față folosită vara. Dacă vara bronzul şi căldura contribuie la uscarea tenului şi accentuarea ridurilor, toamna aduce şi ea câteva pericole de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem cremele şi loţiunile de îngrijire.

Dacă sezonul cald a adus cu sine nevoia de o protecţie sporită atât în faţa ultravioletelor, dar şi a căldurii în sine şi a deshidratării,  sezonul rece impune grija faţă de uscarea excesivă a pielii datorată în primul rând temperaturilor scăzute şi vântului rece.

Din acest motive tenul şi pielea noastră, tocmai pentru că intră în contact direct cu acestea trebuie să fie extrem de bine protejate pentru a-şi păstra sănătatea şi frumuseţea în faţa unor factori termici şi de mediu destul de agresivi.

Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât că produsele de îngrijire trebuie să se adapteze şi ele acestor noi condiţii pentru a continua să ne îngrijească şi să ne protejeze în mod optim.

Dacă până acum am folosit creme de faţă special concepute pentru vremea caldă şi toate particularităţile acesteia, de acum trebuie să optâm pentru un cu totul şi cu totul alt tip de cremă.

Dacă vara mergea foarte bine o cremă de îngrijire uşoară şi apoasă pentru a nu încărca pielea deja încărcată de excesul de sebum specific verii şi pentru a-i permite acesteia să respire, toamna este recomandată mai degrabă o cremă grasă care să hidrateze foarte puternic.

Vizualizări: 1,517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: