Imagini comestibile pentru tort - un adevarat deliciu cu aspect impresionant!

Fiecare ocazie speciala din vietile noastre trebuie sa fie marcata ca atare, iar tortul sau orice surpriza dulce a serii sunt deliciul pe care il asteapta toata lumea prezenta. Astfel, pentru cofetariile care se ocupa de realizarea torturilor aveam o veste buna. Pe site-ul nostru anytacooking.ro poti gasi o gama larga de imagini comestibile pentru tort cu care sa iti poti surprinde clientii. De asemenea, tot pe site-ul nostru poti gasi si vafe pentru tort, nu numai imagini comestibile, toate fiind extrem de delicioase alaturi de o glazura care sa cucereasca papilele gustative.

Aceste vafe comestibile sunt foarte bune si te pot ajuta sa obtii prajitura delicioasa pe care ti-o doresti. Fiecare weekend vine la pachet si cu idei noi de a mai gati cate ceva bun pentru cei dragi, motiv pentru care te poti gandi cum sa ii suprinzi pe acestia acasa, facand chiar in confortul bucatariei tale delicii minunate, iar ca treaba sa fie buna pana la capat poti cauta imagini comestibile pentru tort pe site-ul anytacooking. Aici vei gasi atat ceea ce ai nevoie pentru ca prajiturile tale sa iasa excelente, dar si o multitudine de retete pe care le poti incerca chiar la tine acasa. Despre asta, dar si despre multe alte aspecte de acest fel vom discuta in articolol de fata. Asadar, inainte de a-ti pregati ingredientele necesare asigura-te ca ai o poza comestibila pentru tot si poti da drumul la treaba de indata. Daca, totusi, ceva lipsesti, nu uita ca pe anytacooking.ro gasesti toate cele necesare pentru un desert pe cinste!

Mai jos, va prezentam o reteta de tort delicios, pe care puteti sa il pregatiti cu o imagine comestibila spre bucuria copiilor, in special. Acest tort diplomat e super bun,se face simplu si cu diferite combinatii de fructe, care pot fi proaspete sau din compot, va las reteta, poate doriti sa faceti si voi.

 https://anytacooking.ro/imagine-comestibila-teren-de-fotbal-200x3x200-mm-dekora/

MOD DE PREPARARE:

Pentru acest tort diplomat folositi o forma detasabila cu diametru de 24 cm. Puteti gasi in magazinul nostru tava rotunda de silicon. Frecati galbenusurile cu 120 g de zahar, 100 ml lapte si esenta de vanilie. Puneti la foc mic si amestecati incontinuu. Hidratati gelatina in apa rece si o dizolvati in sucul de portocale caldut. Cand crema e gata adaugati gelatina si lasati sa se raceaca 30 minute. Bateti 600 ml de frisca impreuna cu zaharul. Cand crema de oua e rece incorporati-o in frisca. Turnati jumatate din crema in forma detasabila si peste ea presarati fructe taiate marunt si puneti un strat de piscoturi inmuiate in compot, repetati procedura cu crema ramasa. Acoperiti cu folie alimentara tortul si dati la frigider peste noapte. Cu piscoturile ramase imbracati tortul diplomat si decorati cu frisca si fructe, dupa pacerea voastra.

Asadar, pe site-ul Anyta Cooking gasiti si alte variante de a-i surprinde pe cei din jur, pentru ca puteti opta si pentru poza tort comestibila. Asa ca, daca vrei sa ilustrezi un anumit portret sau mesaj pe tortul pe care il pregatesti, aici vei invata cum sa faci asta in doar cativa pasi. Nu iti trebuie foarte multa pricepere, ci doar dorinta de a invata si de a te bucura de rezultatele finale! Intra si tu pe site-ul Anyta Cooking si cauta cele mai bune retete de tortturi si alte bunatati care te vor face sa salivezi si carora cu greu le vei putea rezista. Incearca si tu orice reteta si da-ne de veste care a fost efectul, dar mai ales reactiile celor care au gustat. Unde? Pe grupul nostru de Facebook, creat special pentru fanii paginii Anyta Cooking.

Vizualizări: 1,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: