În arest pentru 30 de zile

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut vineri pentru 24 de ore doi bărbați de 34 și 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu și Craiova, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și violare de domiciliu.

"Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 25/26 iunie a.c., cei doi, împreună cu un alt tânăr, de 25 de ani, din Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu și ar fi exercitat acte de violență împotriva sa și a soției sale, de 35 de ani", a transmis IPJ Gorj.

Întrucât tânărul de 25 de ani se sustrăgea urmăririi penale, polițiștii au efectuat cercetări și verificări pentru găsirea sa, fiind dispusă, în lipsă, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cei doi reținuți au fost prezentați Judecătoriei Târgu Jiu, cu propuneri legale, care a dispus față de aceștia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, fiind  reintroduși în arestul IPJ Gorj.

Duminică, tânărul a fost identificat pe raza municipiului Târgu Jiu de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și depus în arestul poliției, urmând ca luni să fie prezentat la Judecătoriei Târgu Jiu pentru confirmarea mandatului de arestare pentru 30 de zile, emis pe numele său.

Vizualizări: 2,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: