Încă doi motreni cu Covid-19

Primarul din Motru a anunțat sâmbătă spre seară că încă doi pacienți de la spitalul din localitate au fost testați pozitiv pentru Covid-19. "Am primit rezultatele analizelor pentru patru pacienți; pentru doi pacienți rezultatul este negativ la testul COVID-19, iar pentru alți doi pacienți rezultatul este pozitiv. Persoanele care au rezultat negativ la acest test, vor fi externate. Cei doi pacienți, confirmați cu COVID-19, au starea generală bună și au fost transferați la Spitalul Județean din Tg. Jiu", a transmis Gigel Jianu.

Partea bună este că sâmbătă la Spitalul Motru nu s-a mai prezentat nici o persoană cu simptome specifice infectării cu coronavirus.

"Astăzi avem în Municipiul Motru un număr de 320 de persoane izolate la domiciliu. In urma monitorizării, nici o persoană nu prezintă simptome specifice îmbolnăvirii cu Covid-19", a mai anunțat primarul Jianu.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat sâmbătă la prânz că 31 de gorjeni au fost infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei, iar cu cei doi motreni numărul ajunge la 33.

Vizualizări: 3,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: