31 de persoane infectate în Gorj

Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Gorjul figurează cu 31 de persoane infectate. În informarea din ziua precedentă, Gorjul figura cu 26 de persoane infectate, dar Direcția de Sănătate Publică Gorj vorbea deja joi la prânz de 28 de persoane.

"De la ultima raportare, pe teritoriul județului Gorj, au fost confirmate pozitiv COVID-19 încă trei cazuri. Este vorba despre două femei și un bărbat, cu vârste de 44 de ani, 46 de ani și 51 de ani. Pacienții prezintă forme ușoare și se află sub supraveghere medicală", transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj. 

Din cele de 31 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj) șapte persoane au fost vindecate și externate, 22 persoane sunt internate și 2 persoane decedate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național au fost înregistrate alte 321 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

Vizualizări: 3,645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: