Încă in transfer pentru titlu la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a achiziţionat, în ultima zi de mercato, pe mijlocaşul celor de la FC Botoşani, Eduard Florescu. În vârstă de 25 de ani, jucătorul este cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt şi a fost solicitat în mod special de antrenorul oltenilor, Mirel Rădoi.

Acesta l-a selecţionat pe Florescu în lotul olimpic pentru competiţia de anul trecut, din Asia, el evoluând în partidele cu Noua Zeelandă şi Coreea de Sud. Eduard Florescu se afla în ultimul an de contract cu FC Botoşani şi a semnat o înţelegere pe doi ani cu gruparea din Bănie.

În acest sezon, mijlocaşul central a evoluat în 4 partide şi a reuşit 2 goluri pentru FC Botoşani. În total, în 86 de meciuri jucate pentru formaţia din Moldova, Florescu a acumulat 6 goluri şi 4 pase decisive, fiind mai mult rezervă în ultimii ani. „Universitatea Craiova a semnat cu Eduard Florescu un contract valabil o perioadă de 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. El va purta tricoul cu numărul 14. Noul nostru mijlocaș a evoluat ultima oară la FC Botoșani și a mai jucat, de-a lungul timpului, la FC Argeș, CS Mioveni și FC Viitorul. Îi dorim lui Eduard să aibă parte de multe jocuri reușite la Campioana Unei Mari Iubiri!”, a anunţat clubul oltean.

Vizualizări: 1,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: