Încă o plecare de la Universitatea Craiova

Strategia oltenilor pentru noul sezon include şi renunţarea la jucătorii care nu au dat randament în ultima perioadă. Universitatea Craiova s-a despărțit de Ovidiu Buc, jucătorul care a marcat cel mai spectaculos gol al oltenilor din sezonul 2021 – 2022.

După ce Laszlo Balint a preluat echipa de la Laurențiu Reghecampf, antrenor demis de Mihai Rotaru după doar un sezon petrecut pe banca tehnică a Universității Craiova, trupa oltenilor s-a despărțit de Ovidiu Bic.

Chiar dacă Ovidiu Bic a înscris cel mai spectaculos gol al oltenilor din sezonul 2021 – 2022, cu FCSB, mijlocașul nu a mai rămas în Bănie.

Universitatea Craiova a anunțat că a ajuns la un acord cu U Cluj pentru transferul definitiv al lui Ovidiu Bic (28 de ani), iar mijlocașul va juca pentru echipa nou promovată în Liga 1. „Universitatea Craiova anunță că Ovidiu Bic a fost cedat definitiv la FC Universitatea Cluj. Îi mulțumim lui Ovidiu pentru evoluțiile în alb-albastru și îi urăm mult succes pe viitor”, a fost anunțul oltenilor.

Ovidiu Bic a ajuns la Universitatea Craiova în 2018, după ce Mihai Rotaru l-a cumpărat de la Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a fost mai mult împrumutat în cei patru ani de contract cu trupa din Bănie, iar ultima dată a jucat pentru Kiryat Shmona.

Vizualizări: 522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: