Cum se simte Ovidiu Ioanițoaia după accidentul vascular suferit în Bulgaria

Editorialistul Gazetei Sporturilor Ovidiu Ioaniţoaia se afla în stațiunea Balcic când a început să se simtă rău. Jurnalistul a suferit în noaptea de sâmbătă spre duminică un accidentat vascular, dar, din fericire, Ioanițoaia este acum în afara oricărui pericol.

Jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia, în vârstă de 77 de ani, a suferit, sâmbătă seara, un atac vascular cerebral, în timp ce era la Balcic, în Bulgaria. După investigațiile medicilor din Constanța, unde a ajuns internat de urgență, viața cunoscutului jurnalist sportiv este în afara oricărui pericol.

Atacul vascular cerebral suferit de Ovidiu Ioanițoaia se pare că ar fi survenit la finalul partidei România – Finlanda, meci încheiat cu scorul de 1-0, relatează Pro Sport. Conform sursei citate, soția cunoscutului jurnalist ar fi condus din Bulgaria până la un spital din Constanța, unde a fost internat de urgență, în jurul orei 3 dimineața.

Ovidiu Ioanițoaia a discutat duminică dimineață cu mai mulți apropiați pentru a le da asigurări că starea sa fizică este una bună. „Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia pentru Fanatik.

Ovidiu Ioanițoaia a lucrat 14 ani la revista Flacăra, împreună cu Adrian Păunescu. În 1991 a înființat și condus ziarul Sportul Românesc, pe care l-a părăsit în 1997 pentru a pune bazele unui nou ziar, Pro Sport. Din 2003 este la Gazeta Sporturilor, al cărui director este și în prezent.

Începând din 5 martie 1995, Ovidiu Ioanițoaia a realizat la Pro Tv „Procesul Etapei”, o emisiune sportivă în direct cu cea mai mare audiență din România și, mai apoi, „Recursul etapei” la Antena 1.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: