Încă o stradă închisă în Târgu Jiu

Societatea Edilitara anunță târgujienii că, timp de două zile, circulația într-o zonă a municipiului va fi închisă din cauza unor lucrări de reabilitare.

„Pe data de 26, respectiv 27 august 2022, în intervalul 22:00-07:00, se execută lucrări de așternere covor asfaltic pe str. Tudor Vladimirescu, pe tronsonul str. Geneva - calea ferată.

Pentru executarea acestor lucrari este necesară închiderea totală a circulației pe tronsonul menționat, respectiv limitarea accesului din str. Geneva, str. Marasesti, str. General Dragalina si intrarea pe str. Tudor Vladimirescu, la calea ferată, dinspre Coloana Infinitului.

Circulația pe str. General Dragalina, de la intersecția cu str.Traian si str. I.C Pompilian, se va face pe str. Traian, conform indicatoarelor rutiere.

Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru disconfortul creat în această perioadă a desfășurării lucrărilor”, au transmis reprezentanții Edilitara.

Aceasta nu este singura stradă închisă, în momentul de față, în municipiul Târgu Jiu. Și Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova a anunțat că începînd de joi, 25 august 2022, ”se închide strada Aviatorilor, ce face legătura între Municipiul Târgu-Jiu și localitatea componentă Preajba, din zona Artego”, pentru lucrările care se fac la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Anunțul a nemulțumit oamenii din zonă.

Vizualizări: 2,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: