Șapte milioane de lei pentru Spitalul Județean

Investiții de peste șapte milioane de lei în cel mai mare spital din Gorj. Consiliul Județean Gorj a obținut fonduri europene să reabiliteze și să extindă tot ce înseamnă infrastructură electrică, de incendiu și de fluide din cadrul unității medicale. 


Modernizările vor începe în această toamnă și vizează toate cele trei clădiri în care funcționează Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 


Vor fi instalate, în cadrul aceluiași proiect, sisteme de alarmare în cazul în care este depășită concentrația de oxigen, precum și alarmare în caz de incendiu. 


"Obiectivul principal care se dorește a fi realizat prin implementarea acestui proiect este crearea unor spații conforme care să prezinte o calitate ridicată și specifică domeniului infrastructurii electrice, de incendiu și de fluide medicale în activitatea Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu. Proiectul propus constă în realizarea unor lucrări de reabilitare, extindere, modernizare instalații electrice, fluide medicale, sistem de detectare, semnalizare, alarmare la incendiu, sistem de detecție, semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen, care să dezvolte serviciile medicale în Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, prin îmbunătățirea calității mediului spitalicesc și oferind o înaltă siguranță atât pacienților, cât și personalului medical și auxiliar, din punctul de vedere al îmbunătățirea infrastructurii unității medicale", transmite unitatea medicală.


Banii pentru acest proiect sunt, în mare parte, fonduri europene, mai exact, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Licitația este organizată de Consiliul Județean Gorj. Ofertele pot fi depuse până la data de 15 septembrie.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: