Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă o taxă pentru producătorii de energie

Complexul Energetic Oltenia va cotiza şi mai mult la stat, după ce FMI a fost de acord cu propunerea Guvernului, aceea ca de la 1 ianuarie 2013, producătorii care explorează gaze naturale, respectiv cei care produc energie electrică să plătească o taxă suplimentară pe venit. În acest moment sunt purtate negocieri pentru a stabili cuantumul taxei.  „Am trecut în acordul cu FMI că putem introduce o taxă extraordinară pe veniturile extraordinare obţinute de producătorii de energie, cei care explorează gaze naturale, respectiv cei care produc energie electrică”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Finanţelor. El a precizat că este vorba de o taxă pe veniturile suplimentare obţinute de către producători, nu de o taxă pe profit, argumentând că „profiturile pot fi ascunse”.

Voinea a precizat că „o astfel de taxă nu duce la creşterea preţurilor, ci vine să compenseze creşterea preţurilor”.  Taxa intră în vigoare de la 1 ianuarie 2013 şi va fi aplicată pe durata derulării calendarului de liberalizare a preţurilor la gaze şi energie electrică. (M.M.)

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: