Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cosmin Brehuţă, un actor de nota 10

La o primă vedere, pe site-ul www.edu.ro, la rezultatele candidaţilor înscrişi la proba scrisă la Titularizare, notele nu au fost chiar dezastruoase. Deşi cei mai mulţi au ieşit din examen nemulţumiţi de dificultatea probei, până la urmă sunt şi note foarte mari. 

Printre candidaţii înscrişi la Titularizare s-au aflat şi actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ Cosmin Brehuţă Ciobănuc şi Mariana Ghiuţulescu, fondatoarea Şcolii de Teatru şi Comunicare din municipiu. Pentru cele două posturi de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Constantin Brăiloiu“ s-au „luptat“ cei doi actori, dar şi un artist din Petroşani, care colaborează cu teatrul din Târgu Jiu, Dragoş Spahiu. Brehuţă a luat nota 10, Mariana Ghiţulescu 8,45 şi Dragoş Spahiu 9,25.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: