Încă șase amicale disputate de Pandurii

Conducerea clubului Pandurii a perfectat până acum şase jocuri amicale pentru cantonamentul din Antalya, iar directorul sportiv Robert Bălăeţ mai caută un adversar pentru finalul acestui stagiu de pregătire.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Flavius Stoican au avut un debut bun în meciurile de verificare, după doar două zile de pregătire în Antalya. Pandurii a remizat în primul amical, scor 1-1, într-un meci în care au fost folosiţi toţi cei 25 de jucători aflaţi în cantonament. Directorul sportiv Robert Bălăeţ a perfectat până acum şase meciuri amicale cu echipe aflate la pregătire în Antalya. Robert Bălăeţ a precizat că va mai fi perfectat încă un meci amical pentru data de 28 ianuarie, pe 29 ianuarie echipa urmând să revină în ţară şi să se pregătească pentru reluarea campionatului.

Cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul actual, care au mai evoluat pentru Pandurii, sunt Erico da Silva şi portarul Răzvan Stanca, alţi 13 jucători din lotul de 25 de fotbalişti deplasat în Antalya fiind tineri promovaţi de la echipa a doua sau care au mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu sezonul trecut ori în alte ediţii de campionat, şi care au revenit acum la Pandurii, aşa cum este cazul marcatorului din primul meci amical, Daniel Mărgărit. Majoritatea acestora sunt tineri şi foarte tineri, sub 20 de ani unii dintre ei, mulţi debutând în lotul primei echipe la finalul sezonului trecut. Ceilalţi zece jucători sunt nou veniţi în echipă şi au fost cooptaţi în lot de către antrenorul Flavius Stoican în urma trialului organizat la Târgu Jiu în urmă cu o săptămână.

Programul meciurilor amicale perfectate:

18 ianuarie: Pandurii - FC Anzhi Makhachkala( Liga I Rusia): 1-1

20 ianuarie: Pandurii - Kryliya Sovetov Samara (Liga I Rusia - loc 12

22 ianuarie: Pandurii - FC Neftekhimik Nizhnekamsk (Liga a II-a Rusia - loc 20)

23 ianuarie: Pandurii - Jagiellonia Białystok (Liga I Polonia, loc 1)

24 ianuarie: Pandurii - KS Lechia Gdańsk (Liga I Polonia - loc 2)

26 ianuarie: Pandurii - FK Istiqlol Dushanbe (Liga I Tadjikistan - loc 1)

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: