Încă un concurs anulat la spital

Concurs anulat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, în urma unei contestaţii. A fost scos la concurs un post de infirmier, însă candidaţii s-au trezit că primesc alte subiecte decât ce afişase unitatea medicală pe site. Concret, proba scrisă trebuia să fie un test grilă, însă candidaţii au fost puşi să facă sinteză.

O candidată nemulţumită de modul în care s-a desfăşurat concursul a făcut contestaţie, iar reclamaţia sa a ajuns pe masa directorului interimar al spitalului. Gigel Capotă a desemnat o comisie care să evalueze cum a fost organizat concursul. „În urma unei sesizări care mi-a fost adresată, am verificat, am luat hotărârea de a amâna concursul până când comisia va face verificarea privind sesizarea pe care a făcut-o doamna care a participat. Pe site s-a afişat că va fi grilă, iar la concurs s-a dat probă de sinteză. Este vorba despre un concurs pentru un post de infirmieră debutantă la secţia Neonatologie”, a declarat Gigel Capotă.

După ce vor fi clarificate lucrurile, proba scrisă va fi reprogramată. „Am numit o comisie care să verifice cine se face vinovat de aspectele care mi-au fost sesizate. Când voi avea un răspuns din partea comisiei care verifică modul în care a fost organizat acest concurs, voi lua măsurile care se impun”, a mai transmis Capotă. (M.M.)

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: