Încă un deces Covid în Gorj

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat joi decesul unui gorjean de 69 de ani. Acesta a fost confirmat cu noul coronavirus pe 25 mai și a fost internat la spitalul din Târgu Cărbunești. Bărbatul era pe terapie intensivă, șansele lui fiind diminuate de numeroasele comorbidități: BPOC, hipertensiune arterială, AVC în antecedente.

Este al optulea deces în Gorj al unei persoane infectate cu noul coronavirus. În total, în Gorj s-au infectat 151 de persoane, nefiind cazuri noi în ultimele 24 de ore.

Primarul din Motru a comunicat că în zonă a fost un singur caz în două săptămâni, semn că focarul de la fabrica de tricotaje s-a stins.

Mai mult de jumătate din pacienții din Gorj s-au vindecat deja. „În data de 4 iunie 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 151 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care 85 persoane vindecate și externate, 54 persoane internate în spitale din județul Gorj, 5 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 6,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: