Încă un gorjean și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul

Tragedie, miercuri seara, în satul Florești din Țânțăreni. Un bărbat de 52 de ani s-a răsturnat cu tractorul. Până să ajungă salvatorii la fața locului, acesta a fost scos de localnici de sub utilaj, dar medicii nu l-au mai putut salva.

“Am fost solicitati sa intervenim in comuna Tantareni, sat Florești, pentru salvarea unei persoane care s-a rasturnat cu tractorul și fusese extrasa de sub acesta de către localnici.  La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, totodata fiind alertat si elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Craiova. Colegii noștri au constatat ca bărbatul era in stare de inconstienta și nu prezenta semne vitale.  Au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate, in ciuda eforturilor depuse de către echipajele specializate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbatul in varsta de 52 de ani, ulterior fiind declarat decesul”, a transmis ISU Gorj. 

O tragedie similară a avut loc și luna trecută, când un tânăr și-a pierdut viața după ce tractorul s-a răsturnat și a fost prins sub acesta.

Galerie foto



Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: