Încă un gorjean va lupta pentru promovarea în Liga 1. Gugu în staff-ul de la Chindia!

Gorjeanul Dragoș Militaru și-a completat staff-ul tehnic de la Chindia Târgoviște. Din echipa tehnică cu care acesta va lupta pentru promovarea în Liga 1 va face parte și Emanuel Gugu, ca preparator fizic, acesta fiind fiul fostului mare jucător Dorian Gugu.

Chindia Târgoviște și-a prezentat staff-ul tehnic, din care fac parte colaboratori ai antrenorului principal Dragoș Militaru din perioada petrecută la Unirea Dej.

Din stafful său de la Chindia fac parte Moundir Moussaddak, ca antrenor secund, Dorin Silaghi, ca antrenor cu portarii, și Emanuel Gugu, ca preparator fizic.

Dacă primii doi i-au fost colaboratori lui Militaru la Unirea Dej, Gugu va lucra cu ”principalul” pentru prima dată. Emanuel Gugu, fiul al fostului mare fotbalist Dorian Gugu, este gorjean ca și Militaru, a fost junior la Pandurii, iar ca preparator fizic a activat la Gilortul Târgu Cărbunești și SC Oțelul Galați, dar și la naționala de futsal a României.

Conferința de presă a început cu o fotografie de grup de prezentare a noului staff tehnic, iar cei trei colaboratori ai lui Militaru au fost invitați să plece ”la treabă” de către președintele Andrei Cordoș, la prezidiu rămânând apoi el, Dragoș Militaru, Renzo Rossi, Eduard Stăncioiu și vicepreședintele Lorin Petrescu. 

Din noua structură a clubului dâmbovițean face parte și cunoscutul Renzo Rossi, un italian de 72 de ani căsătorit cu o româncă și stabilit în țara noastră din 1995. El fusese anunțat încă de la conferința de prezentare a noii conduceri a Chindiei, de miercuri, 21 iunie, însă abia acum, la 3 iulie, a apărut în fața mass-media.

În ceea ce privește pregătirea, Chindia a ales varianta unui stagiu centralizat la munte, în Poiana Brașov, unde va ajunge lunea viitoare.

”Ne-am pregătit o săptămână pe plan local, vom mai avea o săptămână de antrenamente tot aici. Vom susține ședințele de pregătire pe două terenuri din vecinătatea Brașovului, preferate în ultimii ani și de echipa lui Gică Hagi. La nivel de lot, deja au venit o mare parte dintre jucătorii pe care mi i-am dorit. Suntem ok din punct de vedere numeric, după ce săptămâna trecută găsisem aici doar doi jucători, Șerban și Ioniță, cărora li s-a adăugat Dinu. Avem 16-17 seniori, sper ca până la plecarea în cantonament să avem 90 la sută din lotul pentru următorul sezon. Mai avem nevoie de mijlocași și atacanți, în rest eu zic că lucrurile sunt rezolvate. Sunt discuții cu câțiva jucători, negocieri, n-ar fi ok să dau nume acum”, a precizat tânărul antrenor al Chindiei Târgoviște, Dragoș Militaru.

Vizualizări: 1,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: