Încep interviurile pentru directorii de școli

Ultima probă din concursul de directori și directori adjuncți de școli a intrat în linie dreaptă. Cei 116 candidați din județul Gorj vor susține interviul în perioada 15 noiembrie – 3 decembrie.

Primele interviuri încep în dimineața zilei de luni, la ora 8.30. Vor participa profesorii înscriși pentru conducerea liceelor tehnologice Tismana și Motru și a Liceului „Gheorghe Tătărescu” Rovinari și a școlilor gimnaziale „Antonie Mogoș” din Bălești, Cărpiniș din comuna Crasna, Bumbești-Pițic, Aninoasa, „Alexandru Ștefulescu”, „Sfântul Nicolae” și „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu.

Proba de interviu este găzduită Liceul Tehnologic nr. 2 Târgu Jiu. Candidații au obligația să pună la dispoziția fiecărui membru al comisiei de evaluare (5 membri) câte un exemplar al strategiei de dezvoltare a unității de învățământ. Durata interviului este de o oră.

„Este declarat admis la proba de interviu candidatul care a obținut cel puțin 7 puncte. Punctajele obținute la proba de interviu se afișează la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar după încheierea probei, în aceeași zi, Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 48 de ore de la afișarea rezultatului. Soluționarea contestațiilor se realizează la nivelul comisiilor constituite în alt județ decât cel în care are loc proba de interviu, conform repartizării realizate de comisia națională de monitorizare şi coordonare a concursului”, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

Mandatul de director al candidaților admiși este de patru ani. La începutul anului 2022 se vor prelua și funcțiile, iar tot atunci se vor face și numirile.

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: