Incertitudine pentru baschetbaliştii de la Energia

Aflaţi în vacanţă, jucătorii Energiei Rovinari aşteaptă acum prelungirea contractelor. Iniţial se spera să joace la play-off şi vacanţa ar fi început la 31 mai dar cum nu s-au calificat şi au jucat în play-out, baschetbaliştii au fost trimişi în vacanţă mai devreme. Preşedintele Ion Surdu a precizat că acum îi aşteaptă la 1 iulie pentru a renegocia contractele dar cu unii dintre jucători s-a bătut deja palma pentru un nou sezon.

Luni o parte dintre jucători şi antrenorul Nikolic s-au aflat la Târgu-Jiu pentru unele discuţii cu conducerea. Conducerea clubului Energia a discutat cu antrenorul şi i-a prezentat situaţia în acest moment când nu este stabilit încă bugetul şi nu se poate vorbi de viitor.  „Cel târziu până la finalul acestei luni vom mai avea o întâlnire cu membri asociaţi pentru a definitiva bugetul, care sperăm noi să fie unul ceva mai bun decât anul trecut, şi în funcţie de buget, să stabilim şi obiectivul”, a precizat preşedintele clubului Ion Surdu care l-ar prefera în continuare pe Nikolic pentru postul de antrenor: „E normal ca primul căruia să-i semnăm contractul să fie antrenorul, pentru că el va fi şi cel care va căuta şi jucătorii cu care va forma echipa în funcţie de obiectivul pe care îl vom stabili. Aşa că de discuţiile prealabile cu jucătorii se va ocupa în primă instanţă antrenorul, abia apoi vor interveni discuţiile pe care noi le vom purta în legătură cu contractele de joc”.

Aşa că până la 1 iulie nimeni nu ştie sigur ce va urma pentru că abia după acea dată se va face lotul pentru noul sezon. Ion Surdu recunoaşte că s-a discutat cu o parte dintre jucători, mai ales cei străini, înainte de a pleca în vacanţă şi cei pe care clubul s-a bazat anul trecut şi-au manifestat dorinţa de a continua la Târgu-Jiu şi în sezonul viitor. Preşedintele a mai precizat că nu este prea târziu să încheie contractele începând cu data de 1 iulie pentru că niciodată nu s-au semnat mai devreme.

Oficialii clubului vor mai avea până atunci întâlniri cu membrii asociaţi pentru a discuta despre viitorul sezon şi viitorul baschetului. Ca de obicei situaţia baschetbaliştilor care vor evolua sezonul viitor rămâne incertă şi fanii trebuie să mai aştepte pentru a afla dacă favoriţii vor mai juca sau nu la Târgu-Jiu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: