Incredibil! Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă

Staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis anunță că acesta nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, în al doilea tur de scrutin. "O confruntare nu își are rostul", a spus liberalul Dan Motreanu, cel care a făcut anunțul. "Pentru noi este foarte clar. Nu se va face niciun fel de dezbatere în turul al doilea. O confruntare nu își are rostul. Din punctul nostru de vedere, democrația înseamnă, în primul rând, întâlnirea directă cu cetățeanul. Mergem pe același tip de campanie pe care l-am făcut în primul tur. În momentul în care se va lansa al doilea tur de campanie vom avea un șir de întâlniri cu organizațiile și cu cetățenii din mai multe județe ale țării. Vom face mitinguri, întâlniri cu organizațiile, dar și cu cetățenii", a explicat Motreanu, susținând că ambii candidați sunt destul de cunoscuți.

Lia Olguța Vasilescu, coordonatoarea campaniei prezidențiale a Viorică Dăncilă, i-a transmis luni o scrisoare deschisă omologului său de la PNL, Dan Motreanu, prin care îi cere organizarea a cel puțin două dezbateri între candidații finaliști ai cursei pentru Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis dăduse de înțeles luni seara, la sediul PNL, că nu va participa la o dezbatere: „Da, sigur. Vedeți încearcă PSD să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează să discut și cu colegii și colegele de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”.

Vizualizări: 2,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: