Inedit în Gorj. Summer Camp, în Bumbesti-Pițic!

O nouă inițiativă inedită e anunțată de gorjeanul Alex Ducu, cel care a realizat Căsuța răsturnată din Bumbesti-Pițic. Invită tinerii dornici de o experiență unică să petreacă o noapte în cort. "Summer Camp" e un eveniment pe care tânărul vrea să-l organizeze la începutul lunii august, chiar în complexul Căsuței răsturnate. 

"Ai încercat vreodată experiența de a înnopta „La cort”? Dacă ai între 18-35 de ani alătură-te nou la prima ediție a acestui eveniment. Noi îți oferim șansa de a-ți îndeplini visul. Te așteptăm la cea mai inedită experiență de până acum,unde ne vom distra împreună.

Util: corturile vor fi montate in intervalul 20:30-21:30, urmând ca apoi să fie închis accesul. Zona amenajată dispune doar de toalete, fără dușuri", anunță Alex Ducu, cel care deține Căsuța răsturnată din Bumbesti-Pițic. 

În total, vor fi instalate nouă corturi. Promite organizatorul și un foc de tabără, mâncare după preferințe si jocuri recreative în aer liber.

"Campingul nostru pune la dispoziție 9 corturi,dar te primim și cu cortul tău

Program: Foc de tabără până la ora 00:00(apoi urmând stingerea ca in armată). Vom cânta,dansa și ne vom distra împreună, alături de alte jocuri recreative, desfășurate în aer liber. Cum fiecare are gusturile lui, mâncarea va fi adusă de fiecare în parte după bunul plac(pentru că momentan, fiind la prima ediție,nu se poate face grătar)

 Înviorarea se va face la ora 7:30(cu apă rece de izvor). Părăsirea campingului se va face la ora 8:30,dar nu înainte de a curăța locația. Nu se percepe taxă pentru acest eveniment. VĂ AȘTEPTĂM IN NUMĂR CÂT MAI MARE. Nu uita! proiectul nostru va afișa și alte viitoare ediții,iar cea de-a doua se va desfășura în data de 3 august. Ne găsiți pe WhatsApp: 0768002700

LOCURI LIMITATE", mai anunță organizatorul.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: