Inedit la Țicleni. Ședințe foto și degustări de vin, în plantațiile de muri

Pandemia le-a luat multora dintre noi bucuria de a face o ședință foto în câmpurile de rapiță ori maci, așa că un tânăr din Gorj a venit cu o idee neașteptată. Ionel Burtea deține o plantație de muri în orașul Țicleni și a devenit cunoscut la nivel național și datorită vinului de mure, o băutură inedită la noi. Tânărul îi invită pe cei care își doresc o amintire de neuitat să facă poze printre murii înfloriți.

Prima ședință foto a avut loc chiar la sfârșitul săptămânii, iar fotografiile sunt unele inedite. La final, participanții sunt invitați să deguste vinul și cidrul din murele de Țicleni. „Am pregătit o ședință în momentul când florile sunt la gradul maxim de coacere și am vrut să combinăm antreprenoriatul local într-o fermă și să aducem stilul la alt nivel. Așteptăm invitații să vină să facă poze, să facă o ședință foto într-o locație aparte, dar și să deguste produsele noastre. Primul produs al nostru este vinul de mure, ceva inedit”, a explicat Ionel Burtea, proprietarul plantației de mure.

Locația a fost perfectă pentru un designer din Târgu Jiu să lanseze noua colecție de costume printre murii plini de flori. „Plantația arată senzațional. A fost o ședință foto foarte reușită. Abia așteptăm să vedem exact ce a ieșit. Vinul a fost senzațional. Dulce, așa cum îmi place mie. Și cidrul l-am gustat. E deosebit”, a spus Vlad, unul dintre tinerii care s-au fotografiat în plantația de muri.  „Chiar căutăm locații exclusiviste unde să ne putem exprima personalitatea costumelor noastre. Am îmbinat perfect natura, vinul de mure cu noua noastră colecție de primăvară-vară. Locația a fost excelentă”, a spus Radu, un tânăr care a profitat de locație să-și lanseze colecția nouă de costume elegante.

Pe lângă frumusețea peisajului, murii înfloriți înseamnă că recolta de fructe de pădure va fi mai bogată în acest an. Cel puțin dublă, susține Ione Burtea. „Recolta o să fie aproape de două ori mai mare decât anul trecut. Plantele au intrat la maturitate și lucrul acesta se vede. Avem cinci hectare de mure. Sunt în anul trei de coacere și este anul de maturitate”, a mai adăugat Ionel Burtea.

Galerie foto



Vizualizări: 2,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: