Horoscop

Valabil pe 6/7 iunie

Berbec: O să mai cumpărați câte ceva pentru casă, poate copiiilor le pregătiți ceva special pentru studiu și lecții online. E ceva de luat în discuție cu cineva apropiat c-au fost neînțelegeri și ar fi bine să le dați de capăt că n-o să puteți continua relația fără un armistițiu.

Taur : Poate-aveți de dat un examen, vă-nscrieți la niște cursuri, ori trebuie să-i îndrumați pe copii, e o preocupare în sensul ăsta. Se poate să primiți ceva mai mulți bani pentru ce-ați lucrat pe perioada pandemiei sau abia acum să-i luați pentru că n-au avut de unde să vi-i dea.

Gemeni : O să atingeți un nivel superior de comunicare cu partenerul de cuplu și poate veți lua o decizie pe viață! Să vă casatoriți. O să vă asociați cu cineva ca să rezolvați probleme mai vechi care pot fi de natură financiară și poate-ncepeți un proiect care promite bani frumoși.

Rac : Poate o să dedicați mai mult timp activităților cu copiii și-nvățați, sau practicăți un sport, faceți drumeții. Se poate să lucrați în paralel cu serviciul și să strângeți bani ca să plecați într-o vacanță, ori să vă puneți casa la punct - sau poate le faceți pe-amandouă.

Leu : Poate faceți cumva să va-ntâlniți cu o rudă care vă poate ajuta la treabă, la un mutat sau să lucrați ceva în grădina. E posibil să fie mai mult de lucru, oți avea și ceva de-nvățat, de dat vreun test, un examen și să legalizați o situație.

Fecioară: O să vă luați înapoi niște bani și poate-o să plecați într-o plimbare la sfârșit de săptămâna, nu prea departe de casă. Poate primiți un răspuns de la vreo instituie publică, vi se permite accesul undeva, vi se recunosc niște drepturi și o să vă consolidați un statut.

Balanță: Vin de undeva și-n cazul vostru niște bani, poate mai aduce și patenerul de cuplu ceva, vreun supliment și o să vă reglați cu banii. O să vă puteți pune în valoare prin ceva care se cere în momentul de față, c-ați prins din zbor o idee și o să luați bani pentru că oamenii folosesc acel lucru.

Scorpion : O să puteți pleca pe undeva, fie cu treaba, fie ca să luați o gură de aer și să vă recreați. Se pare c-o să rulați niște bani și o să puteți cumpăra ce-aveți nevoie pentru casă și familie, c-or să se ivească niște neprevăzute.

Săgetător: E cineva care vine cu o ofertă de lucru și dacă nu sunteți ocupați până peste cap cu alte treburi poate acceptați. Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă cumpărați o locuință, să vă puteți căsători, s-aveți copii.

Capricorn: O să vă faceți timp pentru familie, poate alegeți și o variantă de vacanță dacă o să gășiți un loc în care să vă simțiți în siguranță. O să puteți obține aprobări și să avansați cu niște proiecte - sunteți într-o etapă în care vă reinventați c-ați acumulat experiență și vreți s-o puneți în practică.

Vărsător: Poate mai reflectați asupra unei persoane cu care-ați putea forma un cuplu și alegeți ce vă unește și construiți ca să fiți un cuplu. Se poate să fie o lună bănoasă pentru voi, mai vin bani din urmă, mai scoateți bani și din altceva, poate vindeți ceva și o să fie o relaxare financiară.

Pești: Poate vă-ncumetați să plecați pe undeva cu treabă c-ați găsit de lucru și se plătește bine, dar să-ntrebați de condiții, să nu dați de altceva pe-acolo. Poate reluați o activitate de plăcere, o mai fi și altcineva care să vi se alăture și o să fie creativ, o să ieșiți la rampă cu ceva nou-nouț.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: