Horoscop

Valabil pe 2 iunie

Berbec: O să dați și voi refresh interiorului, vă luați și niște gadgeturi de ultimă generație, să fiți în trend. O să vă regrupați cam ca pe vremuri, să faceți o activitate care să vă aducă beneficii și materiale și spirituale, să vă simțiți din plin utilitatea.

Taur: Poate le luați copiilor ce au nevoie pentru școala online sau ca să se joace. Le amenajați o cameră sau un loc de joacă în curte. Se poate să dați un examen, să susțineți un interviu, un speech online, să vă creați o tribună de la care să vă transmiteți părerile, să vă prezentați produsele, ca să le vindeți.

Gemeni: O să faceți rost de bani dacă o să mai aveți un job de rezervă, vreo colaborare, ca să fie acolo niște bani de care să nu vă atingeți. O să faceți unele schimbări și acasă și în plan profesional. Puneți accent pe latura estetică, vestimentație și amenajări interioare.

Rac: O revenire la buna comunicare de altădată cu partenerul de cuplu și să ajungeți și la căsătorie unii dintre voi, pentru că vă doriți copii. E posibil să luați niște bani din urmă și să aveți cu ce să faceți și un consult medical, să vă asigurați și tratamentul, dacă o să fie cazul.

Leu: Se pare că o să faceți rost de bani și o să treceți la cheltuieli mai îndrăznețe. Poate vă schimbați mașina. O să vă puteți pune în practică ideile cu care să dați lovitura în afaceri și să adunați în jurul vostru oameni care să vă ajute la treabă, veștile bune vin spre voi.

Fecioară: Poate vă faceți timp să reactualizați buletin, pașaport, carduri, legitimații, ca să nu vă treziți cu restricții și amenzi. E momentul să forțați un pic demersurile, ca să aveți toate aprobările pentru o angajare, ca să dezvoltați un proiect sau ca să intrați în posesia unei case.

Balanță: Strângeți bani ca să puteți pleca fie cu treabă, fie pentru o scurtă vacanță, în țară, în străinătate, unde o să aveți curaj. Poate e mult de lucru pe acasă, faceți niște modificări, zugrăviți, reamenajați interior, exterior, luați aparatură nouă, faceți investiții în casă.

Scorpion: Poate aveți de dat un examen, să completați niște formalități de plecare, în scop profesional sau aveți poate alte treburi personale în străinătate, posibil. O să aveți o intuiție legată de bani, cum să faceți rost de ei, cu cine trebuie vorbit, ce resurse să aruncați în joc și o să vă iasă pasența.

Săgetător: Încă mai sunt șanse să vă așezați la casa voastră cu ființa visurilor voastre. Poate trebuie să faceți voi primul pas. Aveți o agendă a relațiilor pe care trebuie să le ajustați pe ici, pe colo, ca să depășiți un colaps. Comunicarea trebuie dusă la alt nivel, mai sus.

Capricorn: O să aveți niște drumuri de făcut, dar o să vă și relaxați, chiar dacă o să aveți treabă, pe acolo, e loc și de respiro. E bine să fiți încrezători în forțele voastre, că o să reușiți să faceți un salt în carieră și să vă luați și casă dacă asta vă lipsea ori poate altceva.

Vărsător: Poate abia acum o să puneți punctul pe i într-o relație care părea că merge bine, dar a apărut un bruiaj, trebuie văzut de ce. Poate le mai cereți niște bani șefilor, că ați lucrat în plus și chiar dacă mai lăsați de la voi, nu aveți de gând să faceți totul gratis, ca să fie un respect reciproc.

Pești: Poate faceți comandă de lucruri pentru casă, ori vă faceți timp să dați o raită pe la magazine, să alegeți ce vă trebuie. E momentul să dați restart activităților care vă pot suplimenta veniturile și să fructificați fiecare ocazie cu care n-o să vă mai întâlniți curând.

Vizualizări: 859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: