Vera Wang arată incredibil la 70 de ani

Fostă patinatoare, acum celebră creatoare de modă, Vera Wang a şocat internetul cu pozele ei, la 70 de ani. Aceasta arată senzaţional şi are o siluetă de adolescentă, aspect care îi face pe fanii ei să nu creadă că în curând va împlini 71 de ani.

Creatoarea de modă Vera Wang, care va împlini 71 de ani pe 27 iunie, face senzație pe Instagram cu pozele ei. Vera Wang s-a născut în 1949 la New York. A fost măritată cu omul de afaceri Arthur  Becker în perioada 1989–2012, cu care are doi copii.

La vârsta de 8 ani a început patinajul artistic iar în timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA. A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să intre în industria modei. Ulterior, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. De asemenea, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune.

Fosta patinatoare a povestit recent în Harper's Bazaar că a intrat în izolare după Săptămâna Modei de la Paris: „Colegii mei de muncă, cu care stau în izolare pentru a putea continua să lucrăm, sunt foarte în formă, iar asta mă provoacă și pe mine să mă antrenez în fiecare zi. Iubesc hainele sport, dar banda de alergat mai puțin”.

Vera postează frecvent pe Instagram imagini cu ea în diferite creații proprii, savurate de cei 137.000 de urmăritori. "Ai făcut ca vârsta de 70 de ani să arate perfect. Sper să arăt şi eu la fel peste 30 de ani", a comentat o admiratoare. "O minunată doamnă", "O regină", "Nu cred nicio secundă că ai 70 de ani! Eşti minunată", "Cum ai 70, Vera? Arăţi de 25", sunt doar alte câteva dintre comentariile lăsate de fani.

„Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”, au fost alte reacţii pe pagina de Twitter a fostei patinatoare.

Vizualizări: 1,948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: