Infracţiuni rutiere, depistate de poliţiştii gorjeni

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, la data de 15 septembrie, un bărbat de 33 de ani, din comuna Dănești, în timp ce conducea un autoturism DJ 674 A Brătuia, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în flagrant delict, un bărbat de 53 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DC 64 A Râpa, având o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat de 58 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism DJ 665 Novaci, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, la data de 16 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara,în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești, având dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.

La data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un bărbat de 51 de ani, din comuna Daneți, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Brănești, având dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat.

În ambele cazuri, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Tot la data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în trafic, un tânăr de 18 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată/neînregistrată pe DC Sterpoaia.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: