Inna şi Alina Eremia cântă de Revelion la Craiova

Inna şi Alina Eremia vor cânta de Revelion la Craiova, pe o scenă amplasată între Universitate şi Teatrul Naţional "Marin Sorescu", iar trecerea dintre ani va fi marcată de un foc de artificii.

 
Primăria Craiova a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că spectacolul de Revelion va începe vineri, la ora 21.30, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un spectaculos foc de artificii.
 
Artiştii care vor deschide seara de Revelion sunt membrii trupei Casual Band, cunoscuţi publicului craiovean de peste opt ani şi care vor încălzi atmosfera din centru pe ritmuri de pop, rock şi latino. Spectacolul va continua cu recitalul Bryanei Holingher, finalista concursului X Factor 2021, care, la doar 14 ani, a impresionat juriul, dar şi publicul cu vocea şi prestanţa sa.  
 
"Show-ul de Revelion va creşte în intensitate când va urca pe scena de la Universitate Alina Eremia, o artistă cu o experienţă vastă în muzică şi actorie, care cucerea topurile muzicale din România la doar 27 de ani şi ale cărei piese au adunat pe Youtube peste 400 de milioane de vizualizări. Inna, cea mai în vogă artistă din România, va marca trecerea dintre ani de la Craiova cu un show incendiar. Cu un număr impresionant de hit-uri, numeroase premii şi concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada şi Orientul Mijlociu, Inna este prima artistă europeană care a atins 1 miliard de vizionări pe Youtube”, a transmis Primăria Craiova. 
 
"Suntem bucuroşi să le vedem pe Inna şi Alina Eremia live, de Revelion, alături de artişti craioveni cu care ne mândrim, într-un spectacol grandios ce va avea loc în centrul oraşului. Inna are milioane de fani pe toate continentele, iar Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Îi aşteptăm vineri seara, pe toţi craiovenii în stradă, să păşim cu speranţă în noul an şi să admirăm focurile de artificii de pe strada A.I. Cuza”, a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu. 
 
Accesul la eveniment este liber, cu respectarea măsurilor de protecţie din perioada de pandemie. 
 
De asemenea, craiovenii care vor alege să petreacă noaptea dintre ani pe străzile din centrul oraşului vor avea ocazia să deguste din bunătăţile pregătite special de comercianţii prezenţi la Târgul de Crăciun. Astfel, toate truck-urile de pe esplanada Teatrului Naţional vor fi deschise în seara de Revelion, precum şi căsuţele şi patinoarul din Piaţa Mihai Viteazul, până la ora 00.30 din prima zi a anului 2022. Pentru o mai bună vizibilitate, va fi amplasat şi un ecran în dreptul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", a mai anunţat Primăria Craiova.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: