Un fost pandur va face spectacol la Survivor de la Pro Tv

Se anunţă deja spectacol în tabăra Faimoșilor la emisiunea Survivor de la Pro Tv iar printre sportivii selectaţi se numără şi un fost jucător de la Pandurii. Este vorba de un celebru rapidist, Robert Niță, care a evoluat un sezon pentru echipa din Târgu Jiu, chiar după promovarea acesteia în Liga 1.

Suporterii echipei Pandurii îşi amintesc cu plăcere de aventura rapidistului Robert Niţă la Târgu Jiu. Un jucător talentat care nu a evoluat însă foarte mult la Pandurii dar a făcut spectacol pe teren şi chiar şi în afara lui.

În cadrul emisiunii 'La Măruță' au fost prezentați recent cei 12 concurenți care intră în echipa Faimoșilor iar printre participanţi se numără şi sportivi sau foşti sportivi precum Cătălin Zmărăndescu sau Robert Niță. Fostul fotbalist de la Pandurii şi Rapid a avut un mesaj războinic și și-a adaptat celebra replică: „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!” pe care a transformat-o în: „Sunt în lumea mea, sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume. Mai am un slogan pentru că show-ul este la Pro Tv: Fiți buni azi, fiți buni mâine, că până la urmă vă vede cineva”.

Până acum, mai mulți sportivi au participat la celebra emisiune, alături de vedete, dar și de oameni obișnuiți.  Luptătorul Cătălin Moroșanu, boxerul Cezar Juratoni, fotbaliștii Mihai Onicaș. Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu sau gimnastele Asiana Peng și Ana Progras sunt o parte dintre sportivii care au participat la precedentele ediții ale Survivor România. Printre cele 12 vedete care vor face parte din Echipa Faimoșilor se mai numără CRBL, Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle sau Xonia.

Robert Niță are acum 44 de ani şi s-a retras din fotbal pe 1 iulie 2010, după ce ultima dată a jucat pentru Viettel FC.  Pe parcursul carierei, fostul atacant a mai evoluat pentru echipe precum Rocar, Pandurii, Gloria Bistrița, Hapoel Beer Sheva, Rapid, Foresta Suceava, Steaua, Oțelul Galați, Cimentul FIeni și Corvinul Hunedoara.

Galerie foto



Vizualizări: 1,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: