Întâlnire europeană la Grădinița cu Program Prelungit Baia de Fier

Grădinița cu Program Prelungit Baia de Fier implementează Parteneriatul Strategic cu titlul „Tous différents et alors? Pratiques pédagogiques pour une école de la réussite pour tous!”, finanțat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Erasmus+ cu suma de 17.765 euro. Proiectul se desfășoară în perioada septembrie 2017-august 2019. Grupul țintă al acestui proiect îl constituie elevii cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani.

Prima reuniune de formare și învățare a avut loc la Baia de Fier, România, în perioada 13-17 noiembrie 2017. La această reuniune pregătitoare au participat cadrele didactice din România care fac parte din echipa de proiect și directoarele Liceului Tehnologic Baia de Fier - Ileana Cetină și Dana Simona Turbăceanu, care de asemenea fac parte din echipa de proiect, trei cadre didactice din Bulgaria, două din Estonia, două din Franța și două din Grecia.

În cadrul proiectului, preșcolarii au avut jocuri care să-i ajute să învețe cuvinte noi în limba franceză, iar elevii din clasele primare au fost duși să viziteze operele lui Brâncuși de la Târgu Jiu. A fost vizitată și Peștera Muierii din Baia de Fier, au avut loc spectacole și ateliere de pictură.

(A.A.)

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: