Interlopul Mutu, căutat fără succes. Poliția nu i-a dat încă de urmă!

Se face o săptămână de când Poliția din Gorj e în alertă. Caută tânărul care și-a înjunghiat amicul în fața unui club din Târgu Jiu. Ioan Romică Mutu, în vârstă de 29 de ani, e căutat încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce și-a lăsat prietenul într-o baltă de sânge și a fugit. El a fost dat în urmărire, dar anchetatorii nu au reușit încă să-i dea de urmă.

Ca semn particular, bărbatul prezintă un tatuaj cu un pristol mitralieră pe ceafă. Polițiștii au făcut publice fotografii cu acesta și îndeamnă gorjenii să sune la 112 dacă îl văd. 

Deși nu a fost încă prins, pe numele său a fost eliberat un mandat de arestare preventivă în lipsă. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj fac cercetări, în acest caz, pentru tentativă de omor.

“S-a reţinut că  în dimineaţa zilei de 23.09.2023 în jurul orelor 02.00, în timp ce se afla în incinta clubului ,, Caractere,, situat în mun Tg Jiu, Bld. C-tin Brâncuşi, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M, cei doi având discuții contradictorii şi îmbrâncindu-se reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic. După părăsirea localului, inculpatul M.I.R.  a scos din buzunarul pantalonilor un cuţit tip briceag,  cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen şi torace, producând acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa, ducând şi la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violenţă încetând urmare a intervenției ferme a unui martor. Inculpatul  M.I.R  a fugit imediat de la faţa locului”, au anunțat procurorii într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 2,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: