Intervenție amplă la rețeaua de apă. Cartierele afectate!

Aparegio Gorj anunță o amplă lucrare pe rețelele de apă din Târgu Jiu, care va impune oprirea temporară a alimentării cu apă începând cu data de 15.05.2020, ora 0000 în anumite cartiere și zone din Municipiu.

Zonele vizate sunt: Drăgoieni, Traian, Obreja, Griviței, Confederației, Comuna din Paris, 1 Mai Vest, Sâmboteanu, Debarcader, Zambilelor, B-dul E. Teodoroiu și străzile adiacente, Narciselor, Iezureni, Bicaz, Hidrocentralei, Pandurașul, Lotrului, C. București și străzile adiacente (posibil doar scădere de presiune), Unirii, Ciocârlău.

„Utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă din zonele vizate sunt rugați să își asigure din timp rezerve suficiente de apă. Vor fi luate toate măsurile organizatorice și logistice pentru reducerea la maximul posibil a intervalului de timp de sistare a apei potabile în zonele menționate anterior, urmând ca activitățile să fie sincronizate, corelate și coordonate în acest sens. Menționăm că va fi asigurată distribuirea unei cantități de apă destinată consumului prin îmbuteliere din bazinul de înmagazinare de 2500 m³ din cadrul Stației de Tratare a Apei Potabile din Dealul Târgului (sau de la S.T.A.P. Iezureni). Precizăm că această apă va fi împărțită de către salariații APAREGIO GORJ S.A. în zonele unde va fi sistată alimentarea cu apă în colaborare cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari“, a transmis Aparegio Gorj SA.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: