Interviu cu Grigoraş junior

Sosit de vineri în probe la Pandurii, fiul lui Petre Grigoraş, Alexandru speră să-şi convingă tatăl că merită să joace în liga întâi. Soarta lui va fi decisă cel mai devreme la întoarcerea din cantonamentul de la Sibiu pe 1 iulie.

Reporter: Care sunt primele tale impresii aici la Pandurii?

Alexandru Grigoraş: Am întâlnit un grup unit, un colectiv super ok care m-a primit foarte bine. Important e să-mi văd de treabă şi să muncesc.

Rep: Îţi doreşti să rămâi?

A.G.: Bineînţeles că-mi doresc să rămân dar asta depinde numai de mine şi de randamentul meu în teren, nu de altceva...de nimic altceva. Eu nu consider că aici sunt în familie. Familia e în afara terenului, în teren e strict profesional şi nu are nicio legătură una cu alta! În teren nu consider că este tatăl meu şi nu mă influenţează deloc acest aspect.

Rep: E greu de lucrat cu Petre Grigoraş ?

A.G.: Nu e deloc greu, e o plăcere de lucrat cu el dar pentru mine e o presiune în plus. Nu cred totuşi că va fi o problemă.

Rep: Eşti pregătit pentru saltul de la liga 3 la liga 1 ?

A.G.: Asta rămâne de văzut. Voi demonstra pe teren, nu din vorbe, nu vreau să vorbesc prea mult. Într-adevăr e alt nivel la liga 1, colegi mult mai bine pregătiţi, mult mai valoroşi.

Rep: Unde îţi place să joci şi ce model ai ca jucător ?

A.G.: Joc bandă dreaptă, stânga şi atac. Nu am niciun model ca jucător. Modelul meu e să fiu eu cât mai bun, să progresez cât mai mult, nu copiez pe nimeni.

Rep: Cât de important ar fi pentru tine să rămâi la Pandurii ?

A.G.: E o şansă uriaşă pentru mine şi un privilegiu poate. Sper să fac faţă şi să rămân.

Rep: Crezi că publicul va striga de două ori „Grigoraş,cel mai tare din oraş”?

A.G.: Ar fi suficient o dată că ne-am simţi amândoi, nu-i problemă.

„Sper să se integreze, m-aş bucura pentru el dar dacă nu e conştient, dacă nu se va adapta, nu e nevoie să-i spun eu să plece, va pleca singur” Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

„Am debutat la liga 1 la 23 de ani, dar aşa era pe atunci. Ca să ajungi la liga 1 trebuia să-ţi toceşti puţin genunchii pe la Divizia C, pe la judeţ, la Divizia B, nu era aşa uşor să ajungi la prima ligă”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: