Întreabă părinții dacă vor after-school în comună

Autoritățile locale din comuna gorjeană Dănești au în plan realizarea unui after-school în comună. Deja au fost demarate procedurile pentru obținerea finanțării, dar până atunci părinții elevilor din localitate vor fi chestionați cu privire la această investiție.

Dacă sunt mulți părinți doritori să-și lase copiii la after-school, autoritățile locale din comuna Dănești vor încerca să găsească soluții ca, din această toamnă, unitățile de învățământ din localitate să funcționeze în acest sistem până când investiția va fi gata.

After-school-ul va lua locul unei vechi școli din comună, care stă să se dărâme. ”În locul vechii școli din Dănești, care e dărâmată, vrem să facem un after-school. Școala va fi demolată, pentru că nu putem să o reabilităm. Realizarea acestei investiții se va face în urma solicitărilor venite din partea părinților din comună. Noi deja am început procedurile pentru realizarea acestui after-school, însă în perioada vacanței părinții vor fi chestionați cu privire la această investiție, ca să vedem exact unde ne poziționăm. Dacă părinții își doresc foarte mult să lase copiii în acest sistem, căutăm soluții ca din toamnă să funcționeze la școli un fel de after school până când investiția va fi finalizată”, a declarat Mădălin Paliță.

Aceasta nu este singura investiție în educație pe care primarul din comuna Dănești o are în plan.

S-au obținut toate avizele și autorizațiile pentru realizarea unei grădinițe noi în Dănești, dar și pentru reabilitarea și modernizarea școlii din satul Văcarea. Aceste lucrări încep în această vară.

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: