Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nicio medie de 10 la Evaluarea Națională

Niciun elev din Gorj nu a reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Cea mai mare medie a fost de 9,95 și a fost obținută de un absolvent de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu și de către doi elevi de la Școala Gimnazială nr. 1 din Motru.

Cea mai mică medie este 1,25. Candidații sunt de la Liceul Tehnologic Turceni și Școala Gimnazială Alimpești.

În județul Gorj au fost înregistrate 194 de medii cuprinse între 9 și 9,95, dintre care 68 sunt peste 9,50. S-au înregistrat și patru note de 10 la Limba Română și 16 la Matematică.

Rezultatele au fost publicate  prin anonimizarea numelui și a prenumelui, pe baza unui cod unic alocat și comunicat fiecărui candidat. 

Contestațiile pot fi depuse în cursul acestei zile (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și miercuri, 30 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice. 

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 4 iulie.

Vizualizări: 1,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: