Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au încercat să copieze la BAC. Elevi din Gorj, eliminați din examen

Din dorința de a promova examenul maturității, câțiva elevi din Gorj au încercat să fraudeze prima probă la Limba și Literatura Română, fiind eliminați din examen. Este vorba despre 4 absolvenți de clasa a XII-a.

Deși reprezentanții ISJ Gorj au anunțat că elevii nu au voie cu telefonul mobil la examen, cei 4 absolvenți și-au încercat norocul.

Profesorii supraveghetori i-au prins pe aceștia în timp ce se chinuiau să scrie câteva rânduri de pe dispozitiv. Ulterior elevii au fost eliminați din examen.

”Au fost eliminați pe motiv de fraudă 4 elevi. Au încercat să copieze și au fost prinși cu telefonul mobil. Este vorba despre 2 elevi de la Liceul Tehnologic Bârsești, 1 elev de la Colegiul Tehnic Henry Coandă și încă unul de la Liceul din Novaci. Au lipsit 93 de elevi”, a spus Nicolae Negrea, inspector școlar ISJ Gorj.  

Aproape 100 de absolvenți au lipsit astăzi de la examenul maturității, dintr-un număr total de 2.906.  

Vizualizări: 9,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: