Ultima probă de la Bacalaureat, spaima elevilor gorjeni. Câți au fost eliminați

Teama ultimei probe la examenul de Bacalaureat i-a făcut pe mai mulți elevi din Gorj să lipsească. Mai exact, 160 de absolvenți de clasa a XII-a nu s-au prezentat la examen.

La examenul maturității s-au prezentat 2.813 elevi din întreg județul Gorj, iar din acest număr, 5 au fost eliminați. Aceștia au fost prinși cu telefonul mobil, încercând să fraudeze ultima probă a Bacalaureatului.

”La ultima probă a examenului de Bacalaureat s-au prezentat 2.813 elevi, din 2.973 înscriși. Au fost absentat ceva mai mulți, fiind vorba despre 160 de elevi. De asemenea, 5 elevi au fost eliminați. Este vorba despre Colegiul Tehnic Henri Coandă Târgu Jiu, Colegiul Tehnic Motru și la Spiru Haret din Târgu Jiu. Motivul este legat tot de folosirea telefonului, probabil elevi nepregătiți. Cei care au lipsit nu au invocat anumite motive”, a spus Nicolae Negrea, inspector școlar în cadrul ISJ Gorj.  

Miercuri a fost proba la alegere, în funcție de profil, aceasta fiind: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie Anorganică, Chimie Organică, Fizică, Informatică, Logică, Economie, Filosofie, Psihologie, Sociologie.

Vizualizări: 1,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: