Investiţie privată de un milion de euro la Târgu Jiu - comunicat

Societatea CRESCENDO S.R.L., cel mai mare investitor în turism și locuri de agrement din Târgu Jiu, are bucuria de a anunța demararea unui nou proiect investițional, în valoare de circa un milion de euro, care va genera 70 de noi locuri de muncă.

Noul complex turistic și de agrement se numește CASA ANNA și va fi amplasat în zona centrală a muncipiului Târgu Jiu, pe strada General Gheorghe Magheru, pe o suprafață de 4000 mp, în imediata vecinătate a Căii Eroilor, și își propune să potențeze valențele turistice și culturale ale Axei Brâncuși.

În urma semnalelor primite din presă, din partea societății civile și a oamenilor de cultură din plan local, am gândit întregul proiect investițional în jurul casei doctorului Constantin Lupescu, care, în calitate de prieten al lui Brâncuși, l-a găzduit de multe ori în perioada edificării Ansamblului Sculptural ”Calea Eroilor”. Această bijuterie arhitectonică va fi restaurată și pusă în valoare, ca parte a viitorului complex turistic și de agrement.

CASA ANNA va conține spații verzi cu magnolii și platani, locuri de joacă pentru copii, o terasă de iarnă – vară cu 300 de locuri, două săli de conferințe, două restaurante, un english – bar, o cofetărie – pizzerie cu laborator propriu, o linie de autoservire și serviciu de catering.

Noul complex turistic și de agrement va fi inaugurat în a doua parte a anului viitor.

Vă asigurăm că vom rămâne, și în continuare, la fel de receptivi la toate propunerile constructive și pertinente, venite în primul rând de la clienții din plan local, pentru că doar așa ne putem conserva poziția de lideri de piață în, domeniul nostru de activitate.

Management SC CRESCENDO SRL

Vizualizări: 5,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: