Iordache, despre politicieni: Slugăresc partidele

Omul de afaceri din Turceni, Ion Iordache, a spus că ar fi interesat de o revenire în politică, dar nu în actualele partide, conduse în Gorj de echipe în care nu se regăseşte. Iordache a spus la Radio Infinit că ar fi interesat de noul proiect politic despre care se tot discută, cel privind un partid local, dar nu a fost contactat până acum, cu excepţia discuţiilor de acum doi ani. „În contextul actual, aşa cum se prezintă acum scena politică, nu mă interesează să mă implic. Nu este loc pentru mine, nu mă regăsesc în echipele de la partidele care sunt acum. Dacă apare o iniţiativă serioasă, cu oameni care vor să facă treabă pentru judeţ, mă vor regăsi acolo. Ce este acum nu mă interesează”, a spus Iordache.

Fostul primar din Turceni a spus că politicienii de azi execută ordinele centrului şi atât. „Nu sunt genul de oameni cu care aş putea face o echipă, ei doar slugăresc partidele. Nu îi simt că vor să facă ceva pentru judeţ. Ce li se spune de la centru, ei aia fac, iar eu nu sunt de acord cu aşa ceva”, a mai declarat omul de afaceri.

Iordache a spus că, dacă noul proiect politic va fi unul serios, nu trebuie să îl cheme nimeni, că se va duce singur. (A.A.)

Vizualizări: 1,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: