Iordache: Nu-mi place stilul lui Lădaru. Reacţie!

Noul vicepreşedinte al ALDE Gorj, Ion Iordache, îl critică pe liderul ALDE Târgu Jiu, Eduard Lădaru, pentru desele atacuri la adresa primarului liberal Marcel Romanescu. „Nu îmi place stilul”, a transmis Iordache.

Eduard Lădaru este preşedintele ALDE Târgu Jiu, dar a pierdut recent poziţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Sunt speculaţii că Lădaru va fi dat la o parte, pentru că ALDE şi-l doreşte pe Marcel Romanescu, actualul primar liberal din Târgu Jiu.

Iordache a spus la Radio Infinit că nu are o părere bună despre Lădaru. „Personal, nu îl cunosc. L-am văzut de câteva ori la televizor. Nu îmi place stilul ăla. Eu nu voi fi de acord şi o să îi spun de la prima întâlnire că nu e în regulă aşa, cu scandal continuu. Nu se face aşa treaba, din orice scandal. Nu vrem scandal, vrem să facem treabă. Nu doar să stăm să îi criticăm pe ceilalţi”, a spus Iordache, care crede că primarul trebuie sprijinit să facă treabă chiar dacă este de la alt partid.

Consilierul local Eduard Lădaru a spus că el va respecta toate deciziile partidului. „Sunt membru ALDE de la început, eu am respectat întotdeauna deciziile partidului. Dacă se va lua o decizie politică în privinţa unei noi alianţe în Consiliul Local Târgu Jiu, eu cu certitudine o voi respecta. Deocamdată este o alianţă binecunoscută şi fac politică pentru partid şi pentru mine. Îmi doresc să candidez în 2020, preferabil de la ALDE. Există viaţă în ALDE şi fără Lădaru, există viaţă pentru Lădaru şi fără ALDE”, a spus Lădaru la Radio Infinit.

ALDE are în Gorj doi primari, la Rovinari şi Drăguţeşti. Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a anunţat că va fi lângă Iordache şi Filip în ALDE. Primăriţa din Turceni, Cristina Cilibiu, este cumnata lui Iordache, pe care a şi ajutat-o să câştige primul mandat. Fostul liberal Puiu Diaconescu este şi el aproape de ALDE, unde ar putea fi urmat de primarii de la Roşia de Amaradia şi Crasna.

Vizualizări: 1,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: