Elena Udrea, pictorial din Costa Rica. Reacții dure!

Elena Udrea, condamnată în România, își trăiește viața departe de țară, în Costa Rica. Fostul politician a acceptat să pozeze pentru revista Viva și să le arate tuturor că este însărcinată în șapte luni. Femeia care a candidat la președinție apare aproape goală pe coperta revistei, care publică și un amplu interviu cu aceasta. Elena Udrea are 44 de ani.

Cei de la VIVA au fost atacați dur de cititori, pe pagina de socializare, pentru că au încercat să o prezinte pe Udrea drept o femeia aflată în exil, nu una care fuge de pușcărie:

Liviana Rotaru: Ce rusine de presa ati ajuns sa faceti... puneti pe coperta o infractoare de drept comun, o puscariasa, promovati o insă care a fost condamnată definitiv si irevocabil pentru ca a furat din bugetul statului, adica din buzunarele cititoarelor voastre!!!! Sa va fie rusine!!!

Bogdan Dobrescu: "A femeii care a vrut sa conduca Romania si care acum traieste in exil" = "A femeii care a luat mita si care acum se ascunde intr-o tara straina".  V-am corectat preview-ul, Revista VIVA!

Laszlo Bodor: Este foarte trist ca ati ajuns sa promovati astfel de oameni pe coperta revistei. Foarte trist!

Sofia Crudu: Cea mai neinspirata copertă. Ati ajuns sa faceți lobby unei persoane cu probleme penale??! E înfiorător cât de jos ați coborât!

Magda Creosteanu: O idee extrem de proasta, care va degreadeaza. Din partea mea, va asigur ca nu voi mai cumpara/ citi vreodata revista voastra. Tineti-o tot asa!

Mihaela Baciu: Cum puteti sa promovati asa ceva?! Dar na, banii aparent rezolva orice.
Se afla in exil, really??? Femeia, elena udrea, este condamnata la 6 ani cu EXECUTARE pentru: luare de mita, abuz in serviciu si folosirea de acte sau declaratii false pentru obtinerea de fonduri europene! Ce vacanta in Costa Rica? Este o fugara.

Monica Olteanu: Sa va fie rusine, Revista Viva! Elena Udrea nu se afla in exil, este fugita din tara pentru ca are de executat pedepse cu închisoarea pentru delictele comise in Ro. Nu este nici pe departe o eroina, asa cum vrea sa reiasa din titlul articolului vostru. Promit sa nu mai cumpar vreodata asa mizerie de revista!!!

Malina Chirea: Nu va ganditi cum puteam construi maternitati cu banii pe care i-a furat si din care traieste acum? Cate lipsa de decenta si bun simt, sa credeti ca un hot este un om pe care trebuie sa il scoateti in fata?!

Vizualizări: 2,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: