Doar două femei în noua conducere ALDE Gorj. De ce lipseşte Lădaru!

ALDE Gorj are de câteva zile un nou birou politic, care ridică unele semne de întrebare. Primul ar fi legat de absenţa liderului de la ALDE Târgu Jiu, Eduard Lădaru. La fel de surprinzător este faptul că sunt doar două femei în birou, Norica Nicolai şi Niculina Mocioi, lipsind Mădălina Negrescu, şefa femeilor din ALDE Gorj.

Noua echipă de conducere a ALDE Gorj este formată din 24 de persoane, din care 1 preşedinte şi 6 vicepreşedinţi. În conducerea ALDE Gorj sunt doar două femei, neregăsindu-se nume precum Mădălina Negrescu - profesor sau Ramona Oprea - medic.

Lădaru: Nu sunt disperat după funcţii

Absenţa remarcată de toată lumea este însă Eduard Lădaru, preşedintele ALDE Târgu Jiu. Acesta era şi vicepreşedinte ALDE Târgu Jiu în vechea conducere, iar acum nu mai este nici măcar membru în biroul politic. Liberalul Mihai Paraschiv susţine că ştie care este motivul: Lădaru va fi îndepărtat şi de la ALDE Târgu Jiu.

Lădaru a comentat la Radio Infinit faptul că nu mai face parte din conducerea judeţeană a ALDE Gorj. „Bănuiesc că urmează să vină decizia oficială de la partid şi o să văd dacă mă regăsesc sau nu în noul biroul politic judeţean. Oricum ar fi, deviza mea este că nu funcţia îl face pe om, omul face funcţia. Nu sunt disperat după funcţii. Dacă asta a fost decizia conducerii centrale, trebuie respectată”, a spus Lădaru. Acesta nu se aşteaptă să fie schimbat de la şefia ALDE Târgu Jiu, dar spune că, dacă se va întâmpla, nu este nicio problemă.

Fostul liberal Trufelea, în conducerea ALDE

Biroul Politic Executiv Naţional al ALDE a aprobat marţi, 28 august, noua echipă de conducere a ALDE Gorj, din care fac parte: Norica Nicolai - preşedinte al Biroului Politic Interimar, Ion Iordache, Robert Dorin Filip, Dumitru Ion Popescu, Marian Constantin Pungan, Nicolae Muja şi Dian Popescu – vicepreşedinţi. 

Ca membri ai Biroului Politic Interimar al ALDE Gorj au fost desemnaţi următorii: Marius Borcan, Corneliu Căruceriu, Mihai Cosmin Ceauşescu, Ion Ciopălnoiu, Ion Cojocaru, Ilie Fuiorea, Daniel Horcea, Niculina Mocioi, Constantin Popescu, Eftemie Popescu, Marian Alexandru Popescu, Narcis Petre Remetea, Răzvan Rotaru, Dorin Dan Taşcău, Constantin Cosmin Trufelea, Dumitru Cristian Ţein şi Claudiu Dorinel Vodislav. 

Ar fi de remarcat aici revenirea lui Eftemie Popescu în conducere, acesta fiind un adversar declarat al fostului preşedinte Dian Popescu, care îl şi îndepărtase.

Surprinzător este faptul că a intrat în birou Cosmin Trufelea, despre care ultima dată se ştia că este la PNL. „Nu ştiu când a plecat”, a declarat preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 2,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: