Iordache pleacă din grupul PNL. “Este un act de protest”

Încă un parlamentar se dezafiliază din grupul PNL, fiind vorba de senatorul de Gorj, Ion Iordache. “Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul”, a transmis Iordache.

Acesta spune că a amânat momentul, sperând într-o revenire a celor care conduc acum partidul. “Sper ca semnalul meu de alarmă să determine o reacție din partea tuturor liberalilor de bună credință care nu sunt de acord cu această guvernare haotică, care nu au fost consultați nici măcar o dată atunci când s-au luat decizii, dar care trebuie să explice oamenilor dezastrul din țară. Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare. Datoria față de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor”, a mai comunicat senatorul de Gorj pe pagina de socializare.

Deja au plecat 12 parlamentari PNL din grupurile partidului, ceea ce face dificilă trecerea unui nou guvern condus de liberali.

Vizualizări: 2,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: